Despre Noi

Suntem o echipa tanara si dinamica, inglobata intr-o firma de contabilitate cu experienta ultimilor 14 ani alaturi de cei care au avut nevoie de servicii contabile de calitate.Va punem la dispozitie toata gama de servicii contabile, asistenta, consultanta si raportari in diverse formate.

Experienta notabila in domeniul financiar-contabil si serviciile ireprosabile ne-au adus un portofoliu impresionant de clienti fideli.

Firmele carora le furnizam serviciile contabile provin din sectoare variate de activitate precum:

– Import-export – Transporturi
– Distributie – Constructii
– Comert – Consultanta
– Prestari servicii – Domeniul medical
– Productie – Persoane Fizice Autorizate

Profesionalism:
Tratam cu profesionalism fiecare activitate. Va oferim cele mai bune servicii de contabilitate pentru companii si o echipa de profesionisti care va stau la dispozitie pentru a va ajuta in administrarea corecta si eficienta a companiei.
Seriozitate:
Contabilitatea unei firme, indiferent de marimea ei sau de domeniul de activitate, este deosebit de importanta. In noi gasiti un partener serios si de incredere in ceea ce priveste activitatea contabila din Romania.
Experienta:
Suntem o echipa de 5 oameni, fiecare specialist in domeniul sau si cu o experienta de peste 10 ani in domeniu. Din anul 2000, oferim servicii complete de contabilitate pentru companii mici si medii si ne mandrim cu rezultatele noastre.
Promptitudine:
Indiferent de necesitatile companiei dumneavoastra, fie ca aveti nevoie de o evidenta contabila, de un audit financiar sau pur si simplu de consultanta in domeniu, suntem aici pentru dumneavoastra si raspundem cu promptitudine fiecarei cereri.

Societatea noastra este autorizata CECCAR.